Nieuwbouw

Bij nieuwbouw komt veel kijken, van tekening, constructieberekening tot de uiteindelijke bouw zelf. Nes Aannemer en bouwadvies begeleidt het gehele proces en voert de werkzaamheden zelf of met lokale bouwspecialisten uit. 

Naast reguliere nieuwbouw kunnen wij ook modulaire nieuwbouw realiseren. Energiezuinig en ruim wonen was nog nooit zo bereikbaar. Kies zelf je indeling en laat een vrijstaand huis tegen veel lagere kosten bouwen! Meer weten? Vraag direct meer info aan!

Voordelige nieuwbouw!

Module bouw maakt veel meer mogelijk

Pop-up nieuwbouw

Onlangs is dit energiezuinige (8,5R!), vrijstaande huis gerealiseerd aan de Groeneweg in Heiloo. Na het leggen van de fundering is het casco huis in 4 weken gerealiseerd! Daarbij is gebruik gemaakt van materialen die voldoen aan de hoogste isolatie eisen. Een betaalbare, ruime en energieneutrale woning bouwen is met dit concept bij Nes aannemer dus binnen handbereik!

Strandhuis/ Vakantie woning

Volledig in eigen beheer maakt Nes aannemer kant-en-klare strandhuisjes, die je natuurlijk ook op elke camping kunt plaatsen. Met o.a. 6 zonnepanelen en een 235 ampère accu is elk huisje zelfvoorzienend! Dankzij unieke, lichtgewicht plaatmaterialen is het strandhuis ook aan zee onderhoudsvrij en blijft het mobiel. De indeling is zelf te bepalen en transport in de regio is mogelijk!

Nieuwbouw woonschuur

De bouw van deze nieuw gebouwde schuur is volledig door Nes Aannemer en bouwadvies in Heiloo gemaakt. Alle houtskelet onderdelen zijn prefab in  eigen loods gemaakt en ter plekke in elkaar gezet.